Publikum

SERIER PÅ DET STORE LÆRRED

Serier vil være omdrejningspunktet for en lang række fællesoplevelser for det serieelskende publikum, når Aarhus Series Festival afholdes torsdag d. 29. oktober – søndag d. 1. november 2020.  Aarhus Series Festival inviterer publikum til at forlade tv-skærmen derhjemme, og i stedet opleve serierne i fællesskab med andre. I 2020 vil fokus være på serier med social relevans og kulturel gennemslagskraft. Serier som giver genklang i samfundet, og inspirerer til samtale og debat. En fortælleform som er kendetegnende for den nordiske seriekultur.

Der vil være visninger i den ikoniske biograf Øst for Paradis, Filmby Aarhus’ studier og mange andre steder i byen – kombineret med snigpremierer, talks og besøg fra kendte instruktører, skuespillere og andre brancheaktører.

Der vil være fokus på nye, innovative og enestående serier, som kan betragtes som kulturelle events og skabe unikke kollektive oplevelser – ikke mindst, når vi ser serierne sammen, snarere end hver for sig.

I de kommende måneder vil vi annoncere programmet for Aarhus Series Festival 2020, se i mellemtiden programmet fra 2019 her. 

Deltag i begivenheden på Facebook

Tilmeld nyhedsbrev